17 april 2023 – Bushnell Golf, de makers van de nummer 1 laserafstandsmeters in golf, hebben de Tour V6 en Tour V6 Shift onthuld. De nieuwe Tour V6-modellen zetten het erfgoed van Bushnell voort om nieuwe normen in de branche te stellen door middel van constante innovatie. Nauwkeurigheid en consistentie zijn naar een hoger niveau getild, waardoor de Tour V6-afstandsmeters essentieel zijn voor elke golfer die het vertrouwen nodig heeft om de perfecte slag tot op de nauwkeurigste afstand te maken.

Nieuw in de Tour V6-laserafstandsmeters is de verbeterde PinSeeker met Visual JOLT, waarbij het PinSeeker-algoritme is verbeterd om golfers nog meer vertrouwen te geven dat ze de vlag of hun beoogde doelwit hebben vastgezet. Vertrouwd door 99,3% van de Tour-spelers, heeft Bushnell Golf opnieuw gepatenteerde Slope Technology met Slope-Switch in de Tour V6 Shift opgenomen.

De nieuwe Tour V6-afstandsmeters hebben ook de franchise functie van Bushnell Golf, “BITE” -technologie. Met de geïntegreerde BITE magnetische kar bevestiging kan de laserafstandsmeter aan de golfkar worden bevestigd zonder dat er aftermarket-accessoires nodig zijn.

“Met elke nieuwe afstandsmeter is het ons doel om golfers de meest nauwkeurige afstandsmetingen te bieden om op hun hoogste niveau te presteren”, zegt Darren Bragg, Commercial Manager EMEA, Bushnell Golf.

“We lopen al meer dan 20 jaar voorop op het gebied van innovatie, de nieuwe Tour V6 en Tour V6 Shift zijn belangrijke toevoegingen aan het portfolio.”

“Verbeteringen op het gebied van nauwkeurigheid, consistentie, onze PinSeeker met visuele schok, plus onze Tour-Trusted slope-technologie zorgen ervoor dat onze lasers de nummer één laser in golf worden”

Tour V6 Shift-functies omvatten:

• Gepatenteerde, Tour-Trusted Slope
Technologie
• Helling-Switch
• Verbeterde PinSeeker met Visual JOLT
• Geïntegreerde BITE magnetische wagenbevestiging
• Bereikt meer dan 500 meter tot een vlag
• 6x vergroting
• Verbeterd weerbestendig ontwerp
• Heldere, heldere optiek
• Premium draagtas en CR2-batterij
Inbegrepen

Tour V6-functies zijn onder meer:

• Verbeterde PinSeeker met Visual JOLT
• Geïntegreerde BITE magnetische wagenbevestiging
• Bereikt meer dan 500 meter tot een vlag
• 6x vergroting
• Verbeterd weerbestendig ontwerp
• Heldere, heldere optiek
• Premium draagtas en CR2-batterij
Inbegrepen

De Tour V6 is vanaf 19 april verkrijgbaar bij retailers in het hele land en de Tour V6 Shift is vanaf 24 april verkrijgbaar.

De verkoopprijs voor de Tour V6 is in Engeland 329.00 en de Tour V6 Shift is 399.00 pond.