Maak kennis met de Castore Golf Collectie, ontworpen voor de moderne golfer.
Met een focus op vorm en functie, brengt de Castore AW23 Golf collectie technische architectuur naar voren door middel van geavanceerde stoffen, waarbij geleend erfgoed wordt gecombineerd met dynamisch spel.

Elk golfspecifiek kledingstuk is geventileerd op cruciale plaatsen door middel van gaaspanelen of oogjesdetails om ademend vermogen en comfort te optimaliseren. Naadloos vervaardigd met overgangsstoffen die zijn ontworpen voor laagjes, stellen onze vierwegs stretchmaterialen u in staat om met vertrouwen te zwaaien met een volledig bewegingsbereik.
Blijf koel, comfortabel en op je spel in de Golf Gebreide Quarter Zip Top. Castore heeft deze ademende laag ontworpen met technische stiksels voor onbelemmerde beweging en flexibiliteit tijdens je swing. Wanneer de hitte toeslaat, bieden gebreide gaaspanelen ademend vermogen in belangrijke zweetzones, met een kwart-ritssluiting voor extra temperatuurregeling.

Ervaar optimale ademendheid in warme temperaturen met Castore’s Engineered Knit Polo Top. Ontworpen om op en rond de baan op te vallen met een verfijnde print. Afgewerkt met gebreid materiaal en zijsplitten aan de zoom om ervoor te zorgen dat je koel blijft onder druk.

Beweeg je rond de baan met een verfijnde esthetiek in onze Lightweight Tech Herenbroek. Technisch ontworpen stof biedt een onbeperkte swing, met volledige bewegingsvrijheid tijdens en tussen de holes. Makkelijk toegankelijke achterzakken met paspel maken subtiele en handige opslag mogelijk voor je tees en andere kleine spullen.

Speel in je voordeel, ontwerp je prestaties en winkel vandaag nog bij Castore Golf.
De Castore Golf AW23 collectie is nu online en in de winkel verkrijgbaar: https://castore.com/collections/golf