In Spanje wordt deze week weer een toernooi op de European Pro Golf Tour gespeeld en wel het Lo Romero Open. Zes Nederlandse deelnemers deze week tussen onder andere Engelsen, Ieren, Hongaren en Spanjaarden.

De Nederlandse professional Mike Toorop (foto) begon het toernooi uitstekend. Met 64 slagen (-8) leidt hij in het toernooi. De tweede beste Nederlander is Aydan Verdonk met 1-onder. De amateurs Ricardo Veldman en Lucas van Duijvenbode begonnen het toernooi met +2 en staan daarmee rond de 28e plaats in het algemeen klassement.

De professionals Thomas Tsiafitsas en Sigi Reuhman begonnen het toernooi in Spanje met +7 en +10.

In het amateur klassement doen dus Ricardo Veldman en Lucas van Duijvenbode goed mee met +2. Er is slechts 1 amateur die zijn ronde onder par eindigde en wel de Ier Patrick Keeling met 3-onder. De 15-jarige speelt tot nu toe een zeer goed seizoen op de European Pro golf Tour.