Justin Rose leidt in de AT&T Pebble Beach Pro-Am met twee slagen maar na negen holes van zijn laatste ronde. De in Zuid-Afrika geboren Engelsman is op jacht naar zijn PGA Tour-overwinning sinds 2019. De NFL ster Aaron Rodgers won het Pro-Am-gedeelte!

Rose laatste overwinning dateert van 2019 toen hij het Farmers Insurance Open won. Hij staat op 15-onder par door het maken van een eagle en twee birdies nadat hij zijn vierde ronde begon met een bogey.

De 42-jarige begint maandag vanaf de 10e fairway op Pebble Beach. De organisatoren namen de beslissing om de wedstrijd op maandag te laten eindigen nadat harde wind het spel op zaterdag belemmerde. Het Pro-Am-gedeelte van het evenement werd vervolgens ingekort tot 54 holes.

Rose een oud US Open kampioen heeft twee slagen voorsprong op het Amerikaanse trio Denny McCarthy, Peter Malnati en Brendon Todd die elk op 13 onder par staan.

McCarthy heeft 15 holes gespeeld, Todd 12 en Malnati mag er nog 9 spelen op maandag.

De Green Bay Packers quarterback Rodgers won het amateurgedeelte van het evenement en scoorde een 26-onder par na 54 holes. Hij speelde samen met de PGA Tour speler Ben Silverman uit Canada.

De twee eindigden met één slag minder dan Peter Malnati en Don Colleran, de gepensioneerde president en CEO van FedEx.