Gainsborough, VK – 15 september – PING heeft het nieuwste assortiment herfst/winterkleding onthuld; hun grootste en meest uitgebreide tot nu toe. Na een zeer succesvolle Solheim Cup 2021 voor het merk PING Apparel en met groeiende opwinding rondom vrouwen in golf, heeft PING een lijn van prestatiegerichte kleding ontworpen die de vrouwelijke golfer meer keuze en outfitcombinaties biedt die bij hun stijl op de baan passen.

Deze serie bestaat uit twee opvallende ontwerpverhalen: “Mineral Print” is geïnspireerd op de natuur, kleinschalige geologische texturen, marmering en minerale markeringen. De monochrome toon van deze print biedt veelzijdigheid en een lange levensduur, terwijl de minerale collectie een vleugje elegantie biedt wanneer deze eenvoudig wordt gecombineerd met zwart en wit.

Het tweede ontwerpverhaal, “Abstract Camo”, heeft een print die een vergelijkbare richting volgt naar het buitenleven en wintergolflandschappen. De prints zijn ruig en onregelmatig – een weergave van de ongerepte patronen en texturen van de natuur. Deze herfst/wintercollectie legt de nadruk op opgeschaalde patronen en contrasterende kleuren, met een gedurfd en levendig kleurenpalet, dat een vleugje kleur geeft aan dameskleding. Wanneer alle tinten worden gecombineerd en afgezet tegen marineblauw, vertonen de outfits een dramatische technische voorsprong.

Het nieuwe assortiment AW22 Dames is een brede en completere collectie; met twee nieuwe waterdichte jassen voorop. De Jayda Waterproof, ontwikkeld op basis van SensorDry®-technologie, is een hoogwaardige jas met volledig gesealde naden, met extra functies zoals: geborstelde tricot voering, gebreide binnenmanchetten, een verstelbare kraag, tweewegritssluiting aan de voorkant en een ventilatieopening aan de achterkant voor extra comfort en warmte. De Freda Waterproof-jas, verkrijgbaar in drie kleuren, is een ademende en lichtgewicht optie met speelbaarheid als kern van het ontwerp. Complimenteer het waterdichte ensemble met de nieuwe SensorDry® waterdichte bucket hat om volledige lichaamsbescherming te bieden.

Het Oslo PrimaLoft®-jack III is een belangrijk kledingstuk in de nieuwe collectie, met een combinatie van SensorWarm®- en PrimaLoft®-technologieën om een ​​volledig geïsoleerd jack te creëren, gesneden in een flatterend silhouet. De PrimaLoft® Thermoplume™-laag op het voorpaneel is een waterbestendige vezel die een isolerende loft geeft, met extra prestaties en gemakkelijk te onderhouden voordelen. De PrimaLoft® Silver Active Insulation in de mouwen en het ruglichaam wordt geleverd met een hoge thermische efficiëntie en superieur ademend vermogen; een veelzijdige technologie om uw comfort op de baan te regelen.

De Pip jas is een nieuwe toevoeging aan het assortiment en komt in twee verschillende prints. Deze hybride jas is ontworpen met veelzijdigheid, comfort en warmte in het achterhoofd, dankzij een geborsteld rugvlies in de gebieden waar je extra stretch nodig hebt, evenals de kussenzachte Sorona® Aura gewatteerde isolatie aan de voor- en achterkant voor kernwarmte . Dit SensorWarm®-kledingstuk is een voorbeeld van PING’s toewijding om ontwerpgrenzen te verleggen. Het bijgewerkte omkeerbare geïsoleerde vest, Cece, is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en is overal geïsoleerd met Sorona® Aura: een lichtgewicht, ademende en gedeeltelijk op planten gebaseerde isolatie. Keer het vest om voor de mogelijkheid om twee verschillende looks te creëren.

Kaitlyn, een nieuwe technische winterbroek in de AW22-reeks, is ontworpen voor een gelijk niveau van comfort en bescherming in winterse omstandigheden. Het zachte en gezellige karakter van de geborstelde stretchstof zorgt ervoor dat je je warm en comfortabel voelt terwijl je op de baan bent. Deze broek is op maat gemaakt in een klassieke rechte pijp en is verkrijgbaar in drie kleuren die het palet van de collectie aanvullen. Met een omkeerbare nekwarmer verkrijgbaar in twee verschillende prints, evenals kleurcoördinerende gebreide hoofddeksels, is het samenstellen van outfits eenvoudig gemaakt om je beschermd te houden bij kouder weer.