Een gedeelde vierde en 11e plaats voor de Nederlanders Lars van Meijel en Nordin van Tilburg in het Limpopo Championship. Op de golfbaan van de Euphoria Golf Club eindigden de twee op 14 en 10-onder par. Eerder misten Robbie van West en Sven Maurits de cut in het toernooi.

Van Meijel ging op de laatste dag rond in 69 slagen met in zijn ronde vier birdies en een bogey. Van Tilburg kwam met dezelfde score binnen maar in zijn ronde zaten vijf birdies en een dubbel bogey.

Voor Van Meijel was er in Challenge Tour begrippen best een aardige cheque namelijk een van bijna 7500 euro die hem flink wat plekken liet stijgen in de algemene ranking van de Challenge Tour waar hij nu op de 23e plaats staat. Van Tilburg verdiende net geen 3300 euro en dat brengt hem op plek 98 in de Order of Merit.

De Pool Mateusz Gradecki (foto) won het toernooi in Limpopo. De 27-jarige pakte met 19-onder de overwinning en de cheque van ruim 35.000 euro. De Zuid-Afrikaan Hennie du Plessis eindigde als tweede op drie slagen van de winnaar.