Op slechts 23-jarige leeftijd heeft de jonge Zweedse golfer Ludvig Aberg al indruk gemaakt in de golfwereld. Maar wat zit er eigenlijk in zijn golftas? Laten we eens een kijkje nemen in de uitrusting van deze veelbelovende golfspeler.

Driver

Ludvig Aberg vertrouwt op de kracht van Titleist TSR2-drivers om zijn afstanden te maximaliseren. Met een indrukwekkende 9 graden loft haalt hij alles uit zijn slagen. De Fujikura Ventus Black 6 X-shaft zorgt voor die extra stabiliteit en kracht die nodig is voor nauwkeurige en krachtige drives.

Fairway Woods

Naast zijn driver heeft Ludvig ook een Titleist TSR2 fairway wood in zijn tas, met een loft van 15 graden. Deze club is uitgerust met een Mitsubishi Tensei AV Blue 75 TX-shaft, waardoor hij zowel afstand als controle kan combineren, zelfs vanaf de fairway.

IJzers

Voor de langere slagen vertrouwt Ludvig op zijn Titleist T-MB 718 2-ijzer, dat hem helpt om de bal precies te plaatsen waar hij wil. Voor de kortere ijzers gebruikt hij de Titleist T-100 (2019) 4 tot 9 ijzers, waarmee hij nauwkeurige approach shots kan maken en de green kan aanvallen.

Wedges

Ludvig Aberg heeft een assortiment Titleist SM9 wedges in zijn tas, waaronder een 46.10F, 50.08, 54.10S en een 60V-graden wedge. Deze veelzijdige wedges zijn uitgerust met KBS Tour 130 X-shafts en stellen hem in staat om met precisie te chippen en te pitchen, ongeacht de situatie op de baan.

Putter

De putter is een van de belangrijkste clubs in de tas van een golfer, en Ludvig Aberg zweert bij zijn Odyssey Works Versa #1 putter. Deze putter, ook bekend als de Odyssey White Hot Versa One Putter, helpt hem bij het beheersen van zijn korte spel en het maken van cruciale putts.

Golfbal

Last but not least, Ludvig Aberg speelt met de Titleist 2023 Pro V1x golfbal. Deze bal staat bekend om zijn consistentie en controle, en het is geen verrassing dat hij deze kiest om zijn spel te ondersteunen.

Het is duidelijk dat Ludvig Aberg zorgvuldig zijn uitrusting heeft gekozen om zijn spel te verbeteren en te excelleren op de golfbaan. Met de juiste clubs en de juiste mindset zal hij ongetwijfeld nog veel meer indrukwekkende prestaties neerzetten in de toekomst. We kijken er naar uit om zijn golfreis te volgen en te zien welke successen hij nog zal behalen.