Het KLM Open wordt in 2024 van 20 tot en met 23 juni gespeeld gespeeld op The International bij Amsterdam. De DP World Tour maakte de nieuwe datum recent bekend tijdens het aankondigen van het hele tourschema voor volgend jaar. Het KLM Open is een van de oudste internationale Opens van Europa en sinds de start van de DP World Tour in 1972 een gerenommeerd onderdeel daarvan.

Het was al bekend dat het KLM Open 2024 op The International zou plaatsvinden. In 2019 werd de 100ste editie van het toernooi ook al op deze fraaie nabij Amsterdam gelegen baan gespeeld.

“We zijn heel blij dat we van de Tour de kans hebben gekregen om een maand later het KLM Open te organiseren. Het geeft de baan een paar weken extra om goed het voorjaar door te komen en deze datum conflicteert niet met vakanties,” legt toernooidirecteur Daan Slooter uit.

“Kortom een mooie datum op een prachtige en uitdagende baan, waarop de laatste winnaar op The International, Sergio García, excelleerde en de huidige titelverdediger, Pablo Larrazabal, zijn titel zal komen verdedigen,” besluit Slooter.

Ook in 2025 is The International gastheer van de dan 105de editie van het KLM Open. De datum is nog niet bekend.