De Nederlandse Anne van Dam heeft met een derde ronde van 63 slagen zich in de top van het klassement gespeeld. Met 12-onder staat zij nu vierde in het klassement en op 7 slagen afstand van de leider, de Engelsman Dale Whitnell.

Ook Darius van Driel is nog uitstekend bezig in Zweden in het Volvo Car Scandinavian Mixed waar vrouwen en mannen aan deelnemen. Met een ronde van 4-onder kwam hij op 8-onder en daarmee deelt de 34-jarige de 16e plek. Joost Luiten zakte in het klassement een stuk en wel naar de 57e plaats. Het waren dit keer helaas de bogeys die de overhand hadden in zijn derde ronde en wel 6 stuks en daar tegenover stonden vier birdies.

De Duitser Paul Yannik is tweede op 5 slagen afstand van de leider. Richie Ramsay is derde met 13-onder en daarna komt Van Dam die de laagste ronde had op derde dag. De 61 slagen van Whitnell is nog steeds niet verbeterd en blijft dus nog het nieuwe baanrecord op de Ullna G&CC in Stockholm.

Darius van Driel beste NL’er in Zweden waar Dale Whitnell leidt