Als je hem zo dichtbij slaat, versla je ook de pro’s en ben je de held van de dag.

Rajiv Mehra, eigenaar van het Wilhelmina Hotel  in Amsterdam, moest zich haasten.Van de organisatie kreeg hij te horen dat hij een half uurtje eerder zijn opwachting moest maken op hole 8 van het waanzinnig mooie Bernardus. Even inslaan om zich voor te bereiden op de komende 160 yards (143 mtr.) ging helaas niet meer. Met handicap 14.3 verworven op zijn homecourse De Hoge Dijk is er altijd wel een kans om een prachtige bal te slaan voor het vele publiek! De rustige ijzer 5 van de coole Rajiv sloeg de bal op 40 cm van de hole bijna zonder enige moeite. De verslagen pro’s Guerrier, Schaper en Freiburghaus zouden maar wat graag van bal willen ruilen met Rajiv om die zekere birdie even af te maken. De prijs van Rajiv bestaat uit eeuwige roem, 2 tickets naar een Europese bestemming naar keuze gesponsord door de KLM en deelname aan een toernooi gesponsord door Audi.

Felicitaties Rajiv!!