Na de twee succesvolle edities in 2021 & 2022 wordt ook dit jaar de Future Cup georganiseerd. Een laagdrempelige competitie op Golfbaan Tespelduyn voor alle golfers in de leeftijdscategorie van 16 tot en met 34 jaar. Er wordt gespeeld in drie categorieën, waarbij de beste 4 resultaten tellen van de 6 speelrondes. “Het mooie van de Future Cup is met name het spelen met leeftijdsgenoten. We zagen direct na de eerste editie al dat zowel de jaarkaarthouders in deze leeftijdscategorie als de greenfee spelers elkaar ook naast deze competitie opzochten om te golfen en dat is natuurlijk waar we het voor doen,” aldus Jim Kuipers, Sales & Event Manager op Tespelduyn.

De competitie is verdeeld over 6 dinsdagavonden in de maanden april tot en met september en de 1e ronde vindt plaats op dinsdag 11 april. Voor een uitslag in de competitie dien je ten minste vier rondes te spelen, maar je bent – mits je in de leeftijdscategorie valt – ook van harte welkom als je één of twee rondes mee wilt doen. De competitiewinnaar van categorie 1 wint een 18-holes greenfee op de prachtige golfbaan van de Noordwijkse!

Alle informatie en inschrijven via de website Future Cup – Golfbaan Tespelduyn.