Voordelig golfen op een van de meest gewilde bestemmingen van het spel is de traktatie die spelers te wachten staat die dit voorjaar deelnemen aan de Aroeira Trophy 2023 in Lissabon in Portugal.

Het Aroeira Golf Resort, dat door veel golfers de ‘Wentworth van Lissabon’ wordt genoemd, ligt 25 km ten zuiden van de Portugese hoofdstad en wordt gerekend tot de beste golflocaties van Europa en is gezegend met twee 18-holes wedstrijdbanen en het chique Aroeira Lissabon Hotel.

Het toernooi dat van van 24 tot 28 mei gespeeld gaat worden heeft vier nachten in het hotel en drie ronden voor het evenement van dit jaar en dat kost slechts 517 per persoon. De winnaar van het stableford toernooi ontvangt na afloop een verblijf van twee nachten voor twee personen in het resort, inclusief twee ronden golf.

Aroeira Pines Classic is tweevoudig gastheer van de Portugese Open geweest.

Een welkomstcocktail, gratis golfshuttles en een prijsuitreikingsdiner zijn ook inbegrepen, terwijl deelnemers na het golfen op 26 mei de kans krijgen om te ontspannen en tot rust te komen door gebruik te maken van de gratis yoga-, pilates- en wijnproeverijen die beschikbaar zijn.

Om deel te nemen, moeten golfers een handicap certificaat kunnen overleggen en spelers van 36 jaar en jonger kunnen deelnemen.

De golfbaan is ontworpen door Frank Pennink en kronkelend door hoge lanen van dennenbossen en omringd door dieren in het wild en de natuur, Aroeira Pines Classic speelt tot 6.650 meter en vereist nauwkeurigheid en plaatsing vanaf de tee als je goed wilt scoren.

Aroeira Challenge, geopend in 2000 en ontworpen door Donald Steel, vormt een goede aanvulling op zijn oudere broer en bezoekers zullen onderweg een baan ontdekken die wat meer spanning en sensatie biedt. Deze baan zijn tanden zien met water in het spel op negen holes en grote golvende greens die de putter tot het uiterste op de proef zullen stellen.

Naast de banen op het prachtige landgoed Aroeira, biedt het Aroeira Lisbon Hotel het ultieme chique moderne design, waaronder 68 slaapkamers en suites, een buitenzwembad, een spa en een bar en restaurant, en biedt gemakkelijke toegang tot de vele gouden zandstranden aan de Costa Azul-regio.

ORIZONTE biedt golfers de mogelijkheid om vijf van de beste golfbanen te spelen in de buurt van Lissabon aan de prachtige Costa Azul, samen met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding in een breed scala aan accommodatiemogelijkheden.

Voor meer informatie over ORIZONTE – Lisbon Golf en de Aroeira Trophy 2023 en om een plaats te reserveren, kunt u een e-mail sturen naar booking@orizontegolf.com of naar www.orizontegolf.com gaan