Vanaf 2023 gelden wereldwijd nieuwe golfregels. Elke golfer zou zich nu vertrouwd moeten maken met de veranderingen en zijn kennis van de regels moeten opfrissen. Omdat alles makkelijker gaat met een lach op je gezicht, hebben twee ervaren regelambtenaren een nieuwe aanpak gekozen.

In 80 cartoons leggen de auteurs Yves Ton-That en Michael Weinhaus alle officiële regels van 1-24 op een grappige en directe manier uit. Onder elke cartoon kan de lezer een regelvraag vinden met een gemakkelijk te begrijpen antwoord, waardoor het leren van de regels een plezier wordt.

• Hoeveel clubs zijn toegestaan?
• Mag ik bladeren en stenen uit een bunker halen?
• Wat moet ik doen als een hond er met mijn bal vandoor gaat?
• Hoeveel slagen tellen als ik dubbel sla?

Dit boek geeft antwoord op deze vragen en nog veel meer. Sluit je aan bij de twee hoofdpersonages, Tom en Chip, terwijl ze van de ene hachelijke situatie naar de andere strompelen. Het boek is voor zowel volwassenen als junioren. Met de regels geldig vanaf 1 januari 2023. Tom en Chip maken het leren van de golfregels leuk!

“Golf Rules Cartoons with Tom & Chip” door Yves C. Ton-That en Michael Weinhaus, 96 pagina’s, 80 cartoons, illustraties in kleur, hardcover, 6,7 x 9,6 inch, Artigo Publishing International, ISBN 978-3-906852-36 -2, USD 29,90

Verkrijgbaar op www.tomandchip.com, bij goede golfwinkels of boekhandels.