Deze week wordt op verschillende golfbanen in Spanje de tweede fase van de Qualifying School gespeeld en met veel Nederlanders. In het vier ronden durende toernooi zullen de beste spelers een fase verder gaan en waar de kaarten voor de DP World Tour en Challenge Tour te verdienen zijn.

Bob Geurts en Floris de Haas starten vandaag op de Isla Canela Links in Huelva en op de golfbaan van Emporda Golf zullen Davey Porsius en Kiet van der Weele starten.

Lars van Meijel, Philip Bootsma, Dario Antonisse en Vince van Veen (foto) zijn op de Desert Springs Golf Club in Almeria en Lars Keunen zal de enige Nederlander zijn die zijn kwalificatie speelt op de golfbaan van Las Colinas Golf & Country Club in Alicante.

Natuurlijk hopen wij dat wij ze allemaal na de eerste ronde hoog in het klassement zien staan end at wij ze terug zien in de finale die van 11 tot en met 16 november gespeeld gaat worden op de golfbaan Lakes Course, Infinitum in Tarragona