Lars van Meijel is met 69 slagen na de derde ronde van het Open de Portugal at Royal Óbidos dat wordt gespeeld op de Royal Óbidos Spa & Golf Resort in Vau Óbidos op de gedeelde 31e plek beland. Het is tot nu toe de laagste ronde van Van Meijel in Portugal daarvoor wist hij zijn ronde te eindigen met 71 en 72 slagen. Drie birdies een eagle en twee bogeys zorgde op de derde dag voor een ronde van 3-onder par.

De Engelsman Todd Clements (foto) gaat op zoek naar een nieuwe overwinning op de Challenge Tour na een ronde van 67 slagen (-5) en 12-onder. Een bogey op de laatste hole van hem zorgde ervoor dat de Fransman Jeong Weon Ko later met 67 slagen naast hem in het klassement kwam te staan.

De 26-jarige wist ook nog een hole-in-one te maken op de 8e hole waar hij een ijzer 7 gebruikte om de 190 meter met wat wind mee te overbruggen! Clements won zijn eerste Challenge Tour titel in het Irish Challenge in juli.

De Franse David Ravetto wist met 64 slagen op één slag afstand van het duo te komen. De Zweed Oscar Lengden, de Fin Oliver Lindell en de Fransman Pierre Pineau staan ​​op tien tien onder.

De leiders slaan morgen om 10:10 uur lokale tijd af bij Royal Óbidos.

Lars van Meijel door in Portugal