Met 71 en 72 slagen heeft Lars van Meijel met 1-onder de cut gehaald in het Open de Portugal at Royal Óbidos. Robbie van West kwam dit keer helaas niet verder dan twee ronden van 76 slagen en miste daardoor de cut ruim.

Van Meijel had een gekleurde kaart op de tweede dag in Portugal met 6 bogeys 4 birdies en een eagle. De Nederlander zal rond de 40e plaats komen te staan. Vanwege slecht weer konden niet alle spelers hun ronde eindigen.

Stuart Manley (foto) en Nathan Kimsey wisten met 65 en 68 slagen op 7-onder te komen en namen daarmee voorlopig de leiding na de tweede ronde van de Open de Portugal op Royal Óbidos.

De twee delen ook een accommodatie buiten de baan in Portugal en Welshman Manley, die zeven birdies maakte om in het klassement te stijgen, was blij met zijn ronde en de positieve invloed van zijn nieuwe huisgenoot.

Lars van Meijel start onder par in Portugal