11 april 2022, Abu Dhabi, VAE – Tijdens de heilige maand Ramadan, een tijd waarin mensen samenkomen, heeft Yas Acres Golf & Country Club een week lang activiteiten georganiseerd om voor het eerst nieuwe bezoekers naar de club te lokken. Als onderdeel van de ‘Community Week’ organiseert de club dagelijks evenementen van maandag 18 april tot en met zondag 24 april.

Maandag 18 – Damesdag
Dinsdag 19 – Herenavond
Woensdag 20th – Ga golfen
Donderdag 21st – Introductie tot Padel
Vrijdag 22 – Pool & Movie Night
Zaterdag 23 – Yas Acres Golf Open
Zondag 24 – Gemeenschapsdag

Als aftrap zal op maandag 18 april een Ladies Day worden gehouden, waarbij de vrouwelijke golfers, niet-golfers en inwoners van Yas Acres uit Abu Dhabi zijn uitgenodigd. Een gratis clinic biedt de deelnemers een kennismaking met golf, gevolgd door een high tea buffet met thee, koffie en kleine hapjes. Na afloop is er een shopping soiree met entertainment.

Andere hoogtepunten van de week zijn onder meer een ‘Get Into Golf’-dag op woensdag 20 april met nog een gratis clinic, evenals toegang tot de driving range waar een muziekactivering zal zijn, een wedstrijd voor lange ritten en toegang tot Trackman. Donderdag 21 april en vrijdag 22 april gaan beide van de baan met respectievelijk een ‘Introductie tot Padel’ en een ‘Pool & Movie Night’.

Het weekend zal de terugkeer van competitief golf zien met de ‘Yas Acres Open’, die zal worden bijgewoond door een reeks VIP’s. De winnaar van het Bruto & Netto Heren en Dames wordt erkend met een officiële plaquette en een trofee. Om het helemaal af te maken en om echt in de Ramadan-sfeer te komen, organiseert Yas Acres Golf & Country Club een ‘Community Open Day’, met picknicks voor de junioren en hun families. Dekens, een mand (met kleine sandwiches, fruit, sapdoosjes, kleine desserts), samen met muziek en leuke activiteiten zullen allemaal worden verstrekt. Er zal ook een Par 3 driving range-competitie en een mini-putting-wedstrijd zijn.

James Durkin, Golf Operations Manager bij Yas Acres Golf & Country Club, reageerde op de komende Ramadan-activiteiten van een week die gepland zijn in de golf & country club: “Ik ben er zeker van dat ons Ramadan-gemeenschapsevenement van een week zowel golfers als niet-golfers zal verleiden om ons voor het eerst te bezoeken. We zijn ervan overtuigd dat als mensen eenmaal kunnen genieten van onze voorzieningen en de hoge normen kunnen zien, we er alles aan zullen doen om terug te komen voor meer en te zien wat we nog meer te bieden hebben.”

Durkin vervolgde: “Zowel onze leden- als bezoekerservaring is ongeëvenaard en tijdens de Ramadan van dit jaar zal ons team ernaar streven de allerbeste culinaire ervaring, vrijetijdsaanbod en golf- en padelactiviteiten te bieden.”

Santos Montes, Group F&B Manager bij Yas Links Abu Dhabi, Saadiyat Beach Golf Club en Yas Acres Golf & Country Club was verheugd om enkele van zijn nieuwe recepten uit te proberen op bezoekers tijdens de ‘Community Week’ van de club en zei: “Dit wordt een fantastische niet alleen voor mij om nieuwe eet- en drinkinitiatieven uit te proberen, maar ook om iets terug te doen voor onze lokale gemeenschap en inwoners van Yas Acres. Voor degenen onder ons die het geluk hebben in Abu Dhabi te wonen, we weten hoe belangrijk de Ramadan is. Zeker als het om eten gaat! We willen in staat zijn om versterkende gerechten aan te bieden om vastenden te helpen weer op krachten te komen, en om een ​​scala aan nieuwe internationale smaken te proeven.”

Zorg er dus voor dat je het hele gezin meeneemt en bezoek Yas Acres Golf & Country Club elke dag tijdens de ‘Community Week’ om de faciliteiten uit de eerste hand te ervaren. Ga voor meer informatie over Yas Acres Golf & Country Club en meer informatie over andere Troon International-locaties naar: http://www.yasacresgolf.com/yas-acres-community-week/