Professional Golf Europe Ltd (PGE) – bekend van merken als VEGA, IOMIC en Shimada – heeft een nieuwe 3D-visualisator gelanceerd voor hun unieke, aanpasbare collectie golf tassen – PGE Golf Custom Bags.

Als leiders binnen de aanpasbare golf tas industrie met meer dan 15 jaar ervaring, biedt PGE een online service aan waarmee golfers hun eigen premium golf tas kunnen ontwerpen. Ze kunnen kiezen uit een breed scala aan kleuren – variërend van nylon tot PVC en PU-leer – en logo’s en tekst toevoegen aan een keuze uit standaard-, kar- en tourmodellen.

Het aanpassingsproces begint met het kiezen van een model (er zijn vijf verschillende stijlen), waarna kleuren kunnen worden geselecteerd voor elk individueel paneel en elk deel van de tas. Extra personalisatie wordt geboden door klanten de mogelijkheid te geven tekst en logo’s toe te voegen. De tas kan op het scherm worden bekeken terwijl deze vorm krijgt met behulp van de nieuwe 3D-visualisator, zodat ze met het ontwerp kunnen spelen voordat ze hun beslissing nemen.

Elke golf tas wordt geleverd met een garantie van één jaar en is in-house ontworpen. Een team van specialisten staat klaar om gedurende het hele proces ervoor te zorgen dat elke individuele bestelling voldoet aan de exacte eisen van de klant, van stofkeuzes en kleuren tot logo-ontwerpen en borduurwerk.

Het ontwerpproces duurt slechts een paar dagen en de bestelling wordt binnen 10 weken na goedkeuring geleverd. Er is ook een optie voor expressverzending beschikbaar.

PGE werd opgericht in 2007 door Graham Webb en Peter Lord en is snel wereldwijd erkend als marktleider, met distributie over de hele wereld.

Het bedrijf heeft producten ontworpen en ontwikkeld voor een aantal wereldwijd erkende merken. Van op maat gemaakte accessoirelijnen voor Harrods tot complete golfproductlijnen en op maat gemaakte unieke sets, PGE kan voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten.

“Personalisatie is enorm gegroeid in de golfwereld, en deze service biedt een eenvoudige en effectieve manier om je golf tas aan te passen en zo wat persoonlijkheid toe te voegen en, indien gewenst, op te vallen,” aldus PGE CEO, Peter Lord.

“Van tourspelers en teams tot individuen en degenen die een prijs zoeken voor een golfdag, golfers zullen geen gebrek hebben aan manieren om hun tas aan te passen, terwijl ons interne ontwerpteam ervoor zal zorgen dat deze aan de allerhoogste normen voldoet.”

Klanten kunnen online bestellen met behulp van de Custom Golf Bag Designer of bellen naar +44 (0) 3333 582044. Voor meer informatie en om je aangepaste tas te bestellen, klik hier.