Op 19 september vormt Burggolf Sint Nyk het decor voor de tiende editie van het Foppe Open, het fundraising golfevenement van het Foppe Fonds. Deze jaarlijkse ‘golftraditie’ verenigt het bedrijfsleven in een sportieve competitie met een hartverwarmend doel; zoveel mogelijk geld ophalen voor het Foppe Fonds.

Het Foppe Open is niet zomaar een golftoernooi. Op de golfbaan wachten deelnemers meerdere challenges, zoals de ‘Beat The Pro Tycho’ met golftalent Tycho Kuiper. Allemaal bedoeld om extra geld te genereren. Naast het sportieve aspect en het goede doel hebben deelnemers op en buiten de baan ook nog de mogelijkheid om te netwerken, een win-win-win situatie.

Vorig jaar was de vrijgevigheid van de deelnemende bedrijven ongekend, met een indrukwekkende €32.700,- als resultaat. Dit bedrag heeft talloze kinderen en jongeren met een beperking geholpen hun sportdromen waar te maken. Laten we hopen dat de 10de editie minstens zo succesvol wordt.

Texas Scramble Strokeplay

Er wordt gespeeld door een vooraf ingedeeld team van 2, 3 of 4 spelers. Alle spelers slaan af op elke hole en kiezen daarna welke bal het beste ligt. De overige ballen worden opgenomen en geplaatst binnen één clublengte van deze bal, maar niet dichter bij de hole.

Inschrijven doe je via de website van het Foppe Open en wel hier: https://www.foppeopen.nl/