Het FaberExposize Gelpenberg Open is in volle gang, en Nederlandse golfers laten zien wat ze in huis hebben. Na de tweede ronde van het toernooi zijn er maar liefst zes Nederlanders die de cut hebben gehaald en doorgaan naar de volgende fase van het evenement.

De hoogst genoteerde Nederlander in het toernooi is Nordin van Tilburg, die indruk maakte met twee opeenvolgende rondes van 68 slagen. Met een totaal van 6-onder par deelt hij momenteel de derde plaats in het klassement, en hij heeft alle kans om nog verder omhoog te klimmen.

Mike Toorop (foto) is ook goed op weg en staat momenteel gedeeld 7e met 5-onder par. Hij wordt gevolgd door Floris de Haas, die met 4-onder par gedeeld 9e is. Het belooft een spannend weekend te worden met deze Nederlandse golfers in de top van het klassement.

Rodi Vlasveld, Dario Antonisse en amateur Scott Woltering presteren eveneens goed en delen momenteel de 22e plaats met 1-onder par. Ze laten zien dat Nederland talentvolle golfers voortbrengt, zowel professioneel als amateur.

Helaas was de cut voor sommige Nederlandse deelnemers een brug te ver, maar hun deelname aan het toernooi was al een prestatie op zich. Het FaberExposize Gelpenberg Open is een uitdagend evenement en het niveau van concurrentie is hoog.

Dit toernooi maakt deel uit van de Pro Golf Tour Dutch Swing, en de hoogst geëindigde speler na drie toernooien zal een uitnodiging ontvangen voor het prestigieuze KLM Open. Dit voegt nog meer spanning toe aan de competitie en zorgt ervoor dat elke slag telt.

We kijken uit naar het vervolg van het FaberExposize Gelpenberg Open en hopen dat de Nederlandse golfers hun geweldige prestaties voortzetten. Met zoveel talent in de top van het klassement, belooft het een opwindend weekend vol golfactie te worden.

Goede start van Toorop en Van Tilburg in FaberExposize Gelpenberg Open