In het Noord-Ierse landschap heeft Darius van Driel zich een weg gebaand naar een gedeelde 26e positie na twee intensieve ronden op het ISPS HANDA World Invitational. Op zijn 34-jarige leeftijd tekent hij een score van +1 op voor het toernooi, na een uitdagende mix van 1-onder en twee slagen boven par in zijn prestaties tot dusver. Het is duidelijk dat de 13e hole niet de gunstigste plek is voor Van Driel (foto), aangezien hij op donderdag geconfronteerd werd met een triple bogey. Deze keer moest hij nederig accepteren dat een dubbel bogey zijn pad kruiste, wat resulteerde in een bovengemiddelde score. Van Driel wist vevolgens wel met birdies op 14, 15 en 16 deze weer weg te weken.

In contrast hiermee lijkt de 28-jarige Engelse Daniel Brown moeiteloos zijn weg te vinden op de groene vlaktes van het Galgorm Castle in Co Antrim. Met een indrukwekkende score van 11-onder leidt hij de ranglijst met een voorsprong van maar liefst 6 slagen op zijn landgenoot Alex Fitzpatrick en de getalenteerde Spanjaard Angel Hidalgo. De concurrentie zal ongetwijfeld hevig zijn terwijl het toernooi vordert.