Deze week staan drie Nederlandse golfers aan de start van het British Challenge, gepresenteerd door Modest! Golf Management, in het prachtige Engeland. Op de uitdagende golfbaan van de St. Mellion Estate in het pittoreske Cornwall zullen Lars van Meijel, Vince van Veen en Kiet van der Weele hun vaardigheden tonen. Een spannende wedstrijd die voor hun pas op donderdagmiddag van start zal gaan.

Met nog maar acht toernooien over om hun ranking te verbeteren op de Challenge Tour, staan de spelers voor een belangrijke uitdaging. Momenteel staat Lars van Meijel op een indrukwekkende 23e plaats, waarmee hij de hoogst genoteerde Nederlander is in het algemene klassement. Vince van Veen bezet de 149e positie, terwijl Kiet van der Weele zich op de 165e plek bevindt.

Deze golfers zullen alles op alles zetten om hun prestaties te verbeteren en hun land trots te maken in dit prestigieuze evenement. Wij wensen hen veel succes toe in Engeland!