Edinburgh, Verenigd Koninkrijk – 26 juli – Shot Scope, de marktleider in geavanceerde GPS-, afstandsmeter- en slagvolgtechnologie, heeft CONNEX gelanceerd – een set plug-and-play mobiele prestatievolgende tags, voor mensen die hun spel willen volgen via de app zonder abonnement, zonder een horloge te dragen.

Eenmaal geschroefd aan het uiteinde van je golfclubs, registreren de CONNEX-volg-tags elke slag die je op de golfbaan slaat door elk clubhoofd tegen je telefoon te tikken voordat je elke slag maakt. Op de eerste tee hoef je alleen maar de app te openen, je baan te selecteren en je bent klaar om te spelen – met je telefoon als persoonlijke baangids, met een volledige luchtfoto van elke hole.

“Bij Shot Scope streven we ernaar om voor elke golfer een product te bieden. Met CONNEX stellen we degenen die de afleiding van een horloge niet prettig vinden in staat om hun spel te volgen en toegang te krijgen tot meer dan 100 toonaangevende statistieken. Door simpelweg hun telefoon in hun zak te hebben en CONNEX game tracking-tags aan hun clubs toe te voegen, bieden we golfers een andere methode om hun baangegevens te volgen met behulp van onze technologie,” aldus David Hunter, Chief Executive Officer bij Shot Scope.

“De tags worden geleverd met de gratis mobiele app en het webdashboard voor statistieken, dus golfers krijgen toegang tot ongelooflijk geavanceerde technologie, voor een zeer betaalbare prijs.”

Met de gratis mobiele app kunnen Shot Scope CONNEX-gebruikers overal op de hole tikken om direct GPS-afstanden te krijgen, met directe analyse na de slag beschikbaar op de volledige baanluchtfoto’s. Bovendien kunt u de indeling van de green bekijken en de positie van de vlag verplaatsen om te helpen bij het selecteren van de juiste club voor de volgende slag.

Bovendien biedt de aankoop van CONNEX tal van andere voordelen, waaronder de onbeperkte connectiviteit met Shot Scope Academy – een hulpmiddel voor verbetering van het spel dat speciaal is ontworpen voor zowel spelers als coaches om te gebruiken bij het analyseren van prestaties op de baan.

Meer dan 100 statistieken, waaronder strokes gained, worden vastgelegd tijdens je ronde en naadloos geüpload naar de Shot Scope-app, waar spelers direct contact kunnen maken met hun coach om gedachten over hun prestaties te delen.

Golfers hebben ook toegang tot virtuele gemeenschappen om te zien hoe andere gebruikers een bepaalde baan spelen, interactieve wedstrijden en een platform om prestaties met vrienden te delen.

CONNEX bevat 16 prestatievolg-tags en is verkrijgbaar op https://www.shotscope.com/products/shot-tracking/connex/ en in grote golfwinkels en online retailers voor slechts €119,99.