Dario Antonisse is er in geslaagd om de cut te halen in het Euram Bank Open maar dat was helaas niet het geval voor Vince van Veen en Koen Kouwenaar.

Met een gedeelde 20e plaats en 4-onder voor het toernooi heet Antonisse wel 8 slagen achterstand op de leider, de Zuid-Afrikaan Casey Jarvis. De 24-jarige Antonisse begon zijn ronde uitstekend met een eagle op hole 1 een par 4 van 363 meter. Na zijn afslag sloeg hij zijn wegde van 115 meter zo de hole in! Met drie birdies een eagle en twee bogeys eindigde hij zijn tweede ronde zo met 67 slagen.

Van Veen liet na zijn 69 van de eerste dag nu een ronde volgen van 72 slagen. Ondanks de eagle op 15 en de birdie op 16 waren de 5 bogeys ervoor het probleem. Met een eindscore van +1 had hij twee slagen te veel.

Ook Kouwenaar moest het toernooi vroegtijdig verlaten. Een tweede ronde van 77 slagen liet hem eindigen op +8.

Vince van Veen en Dario Antonisse onder par in Oostenrijk