Eindelijk heeft Vince van Veen weer wat prijzengeld gepakt in een Challenge Tour toernooi. De 26-jarige Nederlander miste van de twee vorige Challenge Tour toernooien de cut maar werd nu gedeeld 15e (-4) en dat werd zijn beste prestatie op deze Tour tot nu toe. Van Veen ging op de laatste dag rond in 68 slagen, zijn laagste ronde van het toernooi, en verdiende bijna 4000 euro.

Lars van Meijel had Site bekijkenook zijn laagste ronde van het toernooi op de vierde dag. Met 69 slagen eindigde hij met par voor de wedstrijd gedeeld 30e. Eerder misten Wouter de Vries, Koen Kouwenaar en Dario Antonisse de cut in het toernooi.

Lorenzo Scalise (foto) won het Kaskáda Golf Challenge en pakte daarmee zijn eerste Challenge Tour overwinning. De 27-jarige Italiaan eindigde met 12-onder op 3 slagen afstand van de nummer twee Manuel Elvira.

In de algemene ranking van de Challenge Tour, de Road to Mallorca,  staat Van Meijel met een 15e plaats nog steeds als beste Nederlander in deze ranking.

Vince van Veen klimt verder omhoog in klassement Kaskáda Golf Challenge