Wouter de Vries is het Kaskáda Golf Challenge uitstekend begonnen. De 36-jarige Nederlander (foto) wist op de golfbaan van de Kaskáda Golf Resort in Brno in Tsjechië met 68 slagen te starten. Zijn 3-onder bracht hem op de gedeelde 14e plaats. Ook Lars van Meijel eindigde zijn eerste ronde onder par en wel met 1-onder. Hij deelt daarmee de 33e plaats. Vince van Veen ging in par rond, Dario Antonisse en +1 en Koen Kouwenaar helaas in +4.

De cut zal hoogstwaarschijnlijk op par komen te liggen dus Van Veen en Antonisse en Kouwenaar moeten nog even hun best doen op de tweede dag van het Challlenge Tour toernooi.

De Italiaan Lorenzo Scalise nam de leiding na een rodne van 64 slagen (-7). hij heeft een slag voorsprong op de Spanjaarden Borja Virto en Manuel Elvira d eAustralier Connor McKinney en de Oostenrijker Niklas Regner.