Jon Rahm hoopt dat de Cuater premium performance golfschoen van TRAVISMATHEW deze week de basis zal vormen voor back-to-back Major-overwinningen, aangezien de nummer één van de wereld pas de tweede man uit continentaal Europa lijkt te worden die de overwinning kan claimen in het PGA Championship.

Op weg naar Oak Hill Country Club in goede vorm en na vier PGA Tour-overwinningen in 2023, waaronder The Masters op Augusta National in april, zal de Spanjaard opnieuw een op maat geverfd paar The Ringer-golfschoenen dragen.

De schoen krijgt een andere kleurstelling dan het op maat gemaakte wit-groene paar dat hij droeg op Augusta. De witte schoen van deze week is gedetailleerd met een blauwe en gouden kleurencombinatie die een eerbetoon is aan het PGA Championship-logo en het woord ‘Vamos’. de buitenkant van de schoen, verwijzend naar zijn slogan ‘Vamos Rahmbo’.

Als onderdeel van zijn samenwerking met TRAVISMATHEW zal Rahm deze week de op maat gemaakte The Ringer-schoenen dragen op Oak Hill, aangezien hij zich wil aansluiten bij een illustere groep spelers die drie grote kampioenschappen hebben gewonnen – waarvan de eerste twee sinds zijn samenwerking met TRAVISMATHEW in 2021 en dat samenviel met zijn opkomst tot nummer één van de wereld.

Rahm zei: “Ik denk dat de game-wisselaar de schoenen zijn die ik draag. Ze zijn een stuk comfortabeler. Ik heb geweldig werk verricht met het Cuater- en TRAVISMATHEW-team en ik denk dat ik hierdoor een beetje stabieler ben geworden en mijn balsnelheid en swingsnelheid heb verhoogd zonder me zorgen te maken. Ik kan die snelheid vanaf de eerste tee-shot op donderdag tot de laatste op zondag iets consistenter vasthouden.

TRAVISMATHEW’s premium Cuater performance golfschoen, The Ringer, levert ultiem comfort met lichtgewicht ondersteuning, ademend vermogen en vochtregulatie in een aantrekkelijke, waterdichte stijl. De schoen wordt geleverd met lagen gegoten schuim voor ultiem comfort om golfers de meest veilige en responsieve pasvorm op de markt te geven.

Verschillende andere professionele topgolfers dragen ook Cuater-schoenen, waaronder Ryder Cup-hoopvolle Sam Burns. De vijfvoudig PGA Tour-winnaar hoopt deze week de Amerikaanse dominantie op het PGA Championship voort te zetten door de achtste opeenvolgende winnaar van het toernooi voor zijn land te worden.

Ter ere van het PGA Championship houdt TRAVISMATHEW een Cuater-promotie, waarbij iedereen die een paar Cuater-schoenen koopt, een gratis paar Cuater-sokken cadeau krijgt.

Ga voor meer informatie over Cuater naar: https://eu.travismathew.com/cuater