Gainsborough, VK – 11 mei – PING heeft aangekondigd dat ze de PING Junior Solheim Cup 2023 blijven steunen als de officiële kleding- en tassenleverancier voor beide deelnemende teams in dit historische kampioenschap.

Wederom levert PING teamkleding en golftassen voor beide teams als onderdeel van hun voortdurende inzet om enkele van de toekomstige sterren binnen de game te ondersteunen.
Lisa Lovatt, Managing Director van PING Europe, merkte op: “Het ondersteunen van junior golf, en in het bijzonder de Junior Solheim Cup, is iets waar we ongelooflijk gepassioneerd over zijn. Ons team heeft hard gewerkt om beide teams te voorzien van de uniformen die ze nodig hebben om er op hun best uit te zien en te presteren en we zijn verheugd om het evenement in september te zien plaatsvinden.”

PING-spelers en Solheim Cup-veteranen, Azahara Muñoz, Caroline Masson en Leona Maguire, zijn allemaal door de Junior Solheim Cup-rangen gekomen; het demonstreren van de indrukwekkende omgeving en ontwikkeling die het evenement biedt voor amateurspelers om golf op een groter podium te ervaren.

De PING Junior Solheim Cup, opgericht door John Solheim, uitvoerend voorzitter van PING, heeft in 2002 een sterke reputatie opgebouwd als het belangrijkste teamevenement voor de beste vrouwelijke junior golfers in heel Europa en de VS, om tegen elkaar te strijden in wat een indrukwekkende showcase van talent.

Het evenement, dat van 18 tot 19 september plaatsvindt in La Zagaleta, Benahavis, Spanje, vindt plaats vlak voor de befaamde Solheim Cup, waarvan PING ook een integrale rol zal spelen als officiële kledingleverancier voor het Europese team. als Global Partner voor het evenement.

PING’s nieuwe kledinglijn voor lente/zomer 2023 is verkrijgbaar in de winkel en online op www.pingeurope.com