Sergio Garcia wist met een ronde van zeven-onder, 64 slagen, op de Sentosa Golf Club naar 13-onder te gaan en kwam daarmee naast de winnaar van vorige week, Talor Gooch, in het klassement op de nummer 1 positie te staan.

Brooks Koepka staat een slag als derde, terwijl regerend Open kampioen Cameron Smith, Cameron Tringale en Scott Vincent met 11-onder de vierde plek delen.

Smith kaartte een bogeyvrije ronde van 67 slagen en Tringale maakte vijf birdies voor een tweede ronde van 66 slagen, waarbij Vincent ook binnen twee van de leiding kwam nadat hij negen birdies had gemaakt om de ronde van de dag met 62 slagen te maken.

De eerste ronde werd na 12 holes meer dan twee uur uitgesteld vanwege zwaar weer in het gebied. Met opnieuw stormachtig weer in de voorspelling voor het weekend, begint de laatste ronde om 8.15 uur lokale tijd (1.15 uur BST).

Gooch, Smith en Phil Mickelson zaten bij elkaar in de flight die begon op de eerste tee in het shotgun-start-formaat van het 54-holes toernooi van de LIV Tour.