Een moeilijke baan, niet al te warm en hoge scores van de Nederlanders. De eerste ronde van het Korea Championship Presented by Genesis, en dat wordt gespeeld op de Jack Nicklaus Golf Club Korea in Incheon in Zuid-Korea, had verrassende scores.

Wil Besseling en Joost Luiten gingen net boven par rond en Darius van Driel er ruim boven. Met +1 wisten Luiten en Besseling hun ronde te eindigen maar Van Driel kwam met 82 slagen van de golfbaan. Luiten en Besseling delen nu de 68e plaats en Van Driel staat helaas laatste in het klassement. Kunnen de drie morgen nog voor een verrassing zorgen in Korea?

Slechts 46 spelers van de 155 wisten hun ronde onder par te eindigen en de ronde van Antoine Rozner met 9-onder was de laagste tot nu toe. De 30-jarige Fransman (foto) nam daarmee een ruime voorsprong van vier slagen op Zuid-Koreaan Sanghyun Park en de Engelsman Andy Sullivan.

Voor Rozner was het een evenaring van zijn laagste ronde ooit op de DP World Tour.