De PGA Holland organiseert regelmatig de Monday Tour, een wedstrijd waar ook amateurs naast de professionals mee mogen spelen. Op de golfbaan van Grevelingenhout werd met veel regen de wedstrijd gespeeld en Tim van der Steen (foto) won het evenement met een score van 3-onder, de enige onder par. Aron Joustra eindigde met par op de tweede plaats en Wouter De Vries, Jan-Willem Van Hoof en Mette Hageman deelden met +2 de tweede plaats.

ProGolf Tour

Max Albertus, Michael Wedema, Dario Antonisse, amateur Lucas van Duyvenbode, Nordin van Tilburg, Mike Toorop, Aydan Verdonk, Mats Markovits, Rodi Vlasveld, Floris de Haas, amateur Damiano Bergmans, Bas Slungers en Mike Korver zijn wat Nederlanders die deze week meespelen Haugschlag NÖ Open by perfect eagle 2023 dat wordt gespeeld op de golfbaan van het Golfresort Haugschlag. Het toernooi wordt van 26 tot en met 28 april in Duitsland gespeeld.