– Maak kans op 2 van de 40 greenfees –

Op Koningsdag kunnen golfers van 7.00 tot 19.00 uur terecht voor een wel heel bijzondere golfdag. Op deze dag zijn er liefst 40 greenfees op prachtige golfbanen te winnen met een totaalwaarde van ruim € 3.000.

De scorekaarten van alle golfers van die dag is ook hun lot voor de loterij”, aldus Peter Duivenvoorde, directeur van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. “De score die je op Koningsdag maakt is niet relevant, want alle na afloop van de golfronde ingeleverde scorekaarten doen mee met de loterij. Deelname is heel eenvoudig; gewoon een starttijd boeken en na afloop de scorekaart inleveren”.

Golfen op De Haagsche, De Kennemer of De Noordwijkse

We kunnen dankzij gulle sponsors prachtige prijzen ter waarde van ruim € 3.000 verloten, waaronder liefst 40 greenfees op de mooiste banen van Nederland. Zo kunnen winnaars met 2 personen gaan golfen op De Haagsche, De Kennemer, De Herkenbosche, Swinkelsche, ’t Zelle, De Gelpenberg en nog vele andere golfbanen. 6 personen maken kans op greenfees voor De Noordwijkse”, glundert Duivenvoorde. “Bij het inleveren van de scorekaarten kunnen de golfers een vrijwillige bijdrage doneren voor De Honingraat en het mooie is dat iedereen wint want alle golfers van deze dag ontvangen 2 gratis trainingen met personal trainer t.w.v. € 95 cadeau van fit20 uit Hillegom, Bloemendaal en Heemstede.”

De Honingraat

De Honingraat in Noordwijkerhout is een dienstencentrum voor kinderen van 2 tot 18 jaar met verstandelijke of meervoudige beperkingen. Binnen dit dienstencentrum worden de kinderen velerlei activiteiten aangeboden, rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Alle activiteiten zijn er zoveel mogelijk op gericht om de kinderen in hun ontwikkeling te stimuleren.

Honingraat-manager Dieuwke van der Plas is erg verheugd dat Tespelduyn wederom de kinderen van De Honingraat ondersteunt. “Wij ontvangen al jarenlang giften van Tespelduyn en ik kan je verzekeren dat deze uitstekend worden besteed. Wij kochten eerder al speciale I-pads, diverse speelmaterialen, hebben in onze speeltuin geïnvesteerd en konden wij liefst 3 duofietsen ter waarde van € 7.500 aanschaffen. Als Honingraat zijn wij echt verguld met zo’n goede buur als Tespelduyn”.

Weekend Q4 rijden én golfen op Bergvliet voor winnaar van de ‘Neary’

Ook doen wij een extra activiteit voor alle golfers én voor het goede doel”, vervolgt Duivenvoorde. “Van 9.00 tot 17.00 uur kan iedereen voor € 5 trachten de bal zo dicht mogelijk bij de hole te slaan en zodoende de ‘Neary’-prijs winnen. Ook voor deze winnaar hebben wij een prachtige prijs ter waarde van liefst € 400, namelijk een weekend lang een Audi Q4 rijden gecombineerd met 2 stuks 18-holes greenfees op de prachtige baan van Bergvliet in Oosterhout!”

Meedoen of meer informatie? www.golfbaantespelduyn.nl/koningsdag