Met twee ronden van 67 slagen is Mike Toorop (foto) op de gedeelde tweede plaats beland in het Little Venice Red Sea Open 2023. Zijn 10-onder geeft hem 4 slagen achterstand op de leider de Portugees en 22-jarige Pedro Lencart.

Nordin van Tilburg staat ook nog steeds in de top 5 in Egypte. Met 67 en 68 slagen kwam hij op 9-onder par. Lars Keunen viel net buiten de top 10 maar met 6-onder (69 en 69 slagen) deelt hij de 15e plaats. Aydan Verdonk zakte helaas wat plaatsen ondanks een tweede ronde van net onder par. Met 69 en 71 slagen (-4) staat hij gedeeld 25e.

De cut kwam op 2-onder in Egypte en dat betekende dat helaas Mats Markovits met 1-onder, Rodi Vlasveld en Michael Wedema met +2 en Mike Korver met +8 de cut misten.

ProGolf Tour: Mike Toorop en Nordin van Tilburg starten als beste Nederlanders in Egypte