Het KLM Open, het grootste jaarlijks terugkerende internationale golftoernooi van Nederland, dat dit jaar van 25 tot en met 28 mei gespeeld wordt op Bernardus Golf, kiest voor een samenwerking met Make a Wish Nederland. De samenwerking heeft als doel om geld in te zamelen om wensen van ernstig zieke kinderen te kunnen vervullen.

De eerste stap in deze samenwerking werd gezet tijdens Golf for Wishes, dat verbonden is aan Make-A-Wish Nederland. Golf for Wishes is een exclusief golfevenement dat op 3 april 2023 voor de derde keer werd gehouden op The Duke Club in Nistelrode en dat werd afgesloten met een veiling voor het goede doel. De opbrengst van de veiling bedroeg ruim € 51.000.

Het KLM Open had voor deze veiling een aantal Beat the Pro-plekken aangeboden. Tijdens het spannende Beat the Pro probeert een amateurspeler om tijdens het KLM Open 2023 de bal dichter bij de hole te slaan dan de tourspelers. Als dat lukt, dan wacht de Beat the Pro-speler een mooie prijs en eeuwige roem.

Naast de Beat the Pro-plekken had het KLM Open ook twee Bernardus Premium Clublounge-kaarten (ontbijt, lunch, hapjes en drankjes door Noble Catering), voor een van de KLM Open-toernooidagen aangeboden.

“Het KLM Open is verheugd om samen te werken met Golf for Wishes Stichting Nederland en Make-A-Wish Nederland. We zetten ons graag in om de wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan”, aldus KLM Open-toernooidirecteur Daan Slooter.