Het prachtige golf- en lifestyleresort Quinta do Lago in de Portugese Algarve heeft een goed gevuld Paasprogramma met sportieve activiteiten en interessante aanbiedingen voorbereid. Families kunnen uitkijken naar een onvergetelijke paasvakantie! Alleen al The Campus, het state-of-the-art sportcentrum van het resort en kader van de meeste paasactiviteiten, maakt een bezoek aan Quinta do Lago meer dan de moeite waard. Het high-performance sport- en wellnesscenter van wereldklasse verwelkomt zowel amateurs als topsporters om er meer dan 26 sporten te beoefenen: van zwemmen, fitness en fietsen tot yoga, meditatie en padel. Quinta do Lago stond al bekend als uitstekend golfresort, maar dankzij The Campus én de 14 heerlijke en fijne restaurants is het inmiddels uitgegroeid tot een van de meest complete lifestyleresorts van Portugal.

Paasplezier voor het hele gezin

Meer dan 20 events maken deel uit van het paasprogramma van Quinta do Lago, gaande van livemuziek tot de bekende BIG Easter Egg Hunt. Plezier voor jong en oud verzekerd. De kleinste sportievelingen kunnen zich bijvoorbeeld uitleven tijdens een dans-, tennis- of golfstage, het geliefde Football Camp in samenwerking met Football Escapes en voormalig Aston Villa speler Gareth Berry. of het Rugby Camp met voormalig Iers kapitein Brian O’Driscoll.

Het paasprogramma is ideaal om volop te genieten van de faciliteiten en prachtige natuur die Quinta do Lago rijk is. Zo kan je een prachtig moment meemaken wanneer het RIAS Wildlife Research and Recovery Center geredde wilde dieren weer vrijlaat in de natuur in Quinta do Lago. Onder meer uilen en waterschildpadden werden er gedurende enkele weken verzorgd.

Het Peddy Paper paasavontuur is een dynamisch en meeslepend familiespel dat vertrekt vanuit The Shack. Gezinnen volgen een route op basis van cryptische aanwijzingen en moeten samenwerken om leuke raadsels spelenderwijs op te lossen. Verder is er ook een Familiedag met live muziek in het gezellige The Shack, een minigolftornooi voor gezinnen, en workshops macramé of kaarsen maken in de Q Hub.

Tijdens de paasperiode mag lekker eten natuurlijk ook niet ontbreken in de heerlijke restaurants van Quinta do Lago. Geniet daarom met het hele gezin van een Easter Lunch in Casa do Lago, of de befaamde Easter Brunch in restaurant Bovino, of eet gezellig samen een zelfgemaakte DIY Pizza na een workshop bij KOKO.

Een verblijf in de sfeer van Pasen
Wie mee wil genieten van de topfaciliteiten van Quinta do Lago tijdens een sportieve (familie)vakantie, maar toch betaalbaar wil logeren is bij The Magnolia Hotel met paasarrangementen aan het juiste adres. Dit viersterren-boetiekhotel bevindt zich op het resort en baadt in een trendy en jonge sfeer. Voor een gezellige paassfeer wordt gezorgd met een traditionele paaslunch, een fantastische filmavond en creatief schilderen in het thema. Bij boeking van minimum drie nachten tussen 1 en 16 april genieten gasten 15% paaskorting op de kamerprijs. Voor golfers zijn er dan weer speciale Stay & Play voor drie, vijf of zeven nachten. Een tweede, niet te vergeten verblijfsoptie is natuurlijk een van de vele luxueuze villa’s en appartementen die deel uitmaken van het ongelooflijk portfolio van het resort en die er te huur worden aangeboden.Het volledige Paasprogramma met activiteiten in Quinta do Lago is hier te vinden: www.quintadolago.com/en/easter-holiday-break/.
Voor meer info over de aanbiedingen, check www.themagnoliahotelqdl.com/special-offers/easter-offer en www.quintadolago.com/en/resort-services/clube-da-quinta/rentals-offer/.

Over Quinta do Lago

Quinta do Lago is het meest prestigieuze golf- en villaresort van Portugal en viert in 2022 zijn 50-jarig bestaan. Het resort ligt op een geprivilegieerde en felbegeerde plek bij de Atlantische Oceaan in Zuid-Portugal, midden het natuurgebied van Ria Formosa en drie golfterreinen, op 15 minuten van de luchthaven van Faro en op 2,5 tot 3 uren vliegen van Brussel en Amsterdam.

Quinta do Lago biedt de meest complete en familievriendelijke lifestylebeleving dankzij een aanbod van luxueuze vakantievilla’s waar vakantie echt vakantie is, drie golfterreinen van wereldklasse, het weergaloze natuurgebied en de ongerepte stranden van Ria Formosa, watersporten, het ultramoderne sportcentrum The Campus, veertien verfijnde restaurants, het boetiekhotel The Magnolia Hotel en, niet in het minst, de nabijheid van de stad Faro met zijn authentieke stadscentrum en tal van kleine dorpen vol Portugese flair.

Quinta do Lago Real Estate beheert op uiterst professionele wijze een ongelooflijk portfolio villa’s en appartementen dankzij de jarenlange ervaring in het resort op vlak van nieuwbouw, herverkoop en verhuur. Het team zorgt voor een naadloze service van aankoop over ontwerp, bouw, tuinaanleg en interieur tot het uitgebreide aanbod Resort Services. Quinta do Lago ontzorgt bewoners compleet wat betreft veiligheid, inrichting, onderhoud, verhuur, entertainment en nog veel meer. Naast het kopen is het ook mogelijk om een villa of een appartement te huren in Quinta do Lago. Quinta do Lago Real Estate won de titel van ‘Best Real Estate Agency Single Office Portugal’ in de 2020 en 2021 International Property Awards.

De Algarve is een uitzonderlijke streek om te beleven dankzij 300 dagen zon per jaar, een heerlijke mediterrane keuken, prachtige gouden zandstranden, wereldvermaarde golfterreinen, een eeuwenoude geschiedenis en een vriendelijke bevolking.

www.quintadolago.com