De Nederlandse Romy Meekers (foto) is na de derde ronde van het Investec South African Women’s Open flink gezakt in het klassement. Met 75 slagen verloor ze veel plaatsen en kwam met 5-onder voor de wedstrijd op de gedeelde 16e plaats terecht.

De Zuid-Afrikaanse Ashleigh Buhai bleef aan de leiding. Met 64, 65 en 69 slagen (-18) heeft ze vier slagen voorsprong op de Spaanse Ana Pelaez Trivino en de 16-jarige Duitse Chiara Noja. De laatste wist in haar ronde nog naast Buhai te komen maar met drie bogeys in haar laatste 6 holes zakte ze weg naar de gedeelde tweede plaats.

De Spaanse Marta Sanz Barrio en Ana Pelaez Trivino hadden met 66 slagen de laagste ronde van de dag. De 62 slagen van de Duitse Noja op de eerste dag is nog niet verbeterd.

Het toernooi is live te volgen via Youtube.

Ladies European Tour: Romy Meekers gedeeld derde in Zuid-Afrika

Ladies European Tour: Uitstekende start van Romy Meekers in Zuid-Afrika