Golfbaan Bentwoud en AHA de Man hebben het contract voor het onderhoud van de golfbaan met 10 jaar verlengd. Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking en met de contractverlenging is de continuïteit in het voortdurend verbeteren van de golfbaan in de toekomst gewaarborgd.

Ultieme Green Experience

AHA de Man was in 2011 betrokken bij de aanleg van Golfbaan Bentwoud en is sindsdien verantwoordelijk voor al het onderhoud en specialistische werkzaamheden op en rond de baan. Dit alles wordt uitgevoerd door een vast team van vijf greenkeepers die nauw samenwerken met de baanmanager van de golfbaan.

Tim Keuter, Commercieel Manager van AHA de Man: “Van de aanleg ruim 12 jaar geleden tot de dag van vandaag zijn wij met het greenkeepers team van Kees IJsselsteijn vol passie bezig geweest om de baan in topvorm te krijgen. Dankbaar en trots zij we dan ook om de aankomende 10 jaar met elkaar de volgende stap te kunnen maken op weg naar de ultieme Green Experience”

‘Onderhoudssamenwerking’ van de toekomst

Carla Prins-Laban, directeur van Golfbaan Bentwoud: “Afgelopen jaren heeft AHA de Man de conditie van onze baan in topvorm gebracht, wij kijken dus ook uit naar ons samenwerkende partnership voor de komende 10 jaar en wat ze daarin kunnen betekenen.”

Over AHA de Man

De greenkeepers van AHA de Man zijn experts in het ontwikkelen van de beste en meest duurzame oplossing voor elk terrein. Zij doen er alles aan om de golfer de beste spelervaring op de fairways en greens van jouw golfbaan te bieden. Op dit moment bedient het bedrijf meer dan vijftien verschillende banen door heel Nederland en België om het dagelijks onderhoud van de golfbaan te verzorgen. Kijk voor meer informatie op www.ahademan.com

Over Golfbaan Bentwoud

Golfbaan Bentwoud is een 36 holes openbare golfbaan, ontworpen door Jol Golfdesign. De baan ligt midden in het Bentwoud, een natuur- en recreatiegebied van ruim 800 hectare in het Groene Hart van de Randstad. De golfbaan is 10 jaar geleden aangelegd op 108 hectare van het Bentwoud en leent zich uitstekend voor het spel van zowel de ervaren als de (nog) onervaren golfers. Vanwege het openbare karakter en de verscheidenheid in lussen, kan iedereen hier de passie voor de golfsport ontdekken en beleven. Kijk voor meer informatie op www.golfbaanbentwoud.nl.

https://vimeo.com/800555687/719b767be2