Deze week wordt in India op de DLF Golf & Country Club het Hero Indian Open
gespeeld. Van de Nederlanders zijn Joost Luiten en Daan Huizing er naar toe afgereisd. De twee hebben een vrij vroege start gekregen. Huizing wordt op de afslag om 7.45 uur erwacht en Luiten om 8.25.

Luiten (foto) lijkt steeds meer in een goede vorm te verkeren, vergelijkbaar met toen hij toernooien ging winnen. De 37-jarige Nederlander heeft een redelijk balans gevonden in het chippen en pitchen en zijn afslagen en ijzer slagen naar de green worden ook door veel andere European Tour spelers als zeer goed beoordeeld.

Toen het toernooi voor het laatst in 2019 gespeeld werd, waren er geen Nederlandse deelnemers. Luiten kent de baan toch wel, want in 2018 was hij er voor het laatst en eindigde toen als negende in het eindklassement! Kan hij deze positie deze week nog verbeteren, wij denken van wel.