Er zijn inmiddels twee ronden van het Lo Romero Open gespeeld, een toernooi op de European Pro Golf Tour. Mike Toorop (foto) die het toernooi begon met 64 slagen en daarmee de leiding nam, zakte ver terug na een tweede ronde met 12 slagen meer, 76 slagen, met 4-onder is hij nog wel de hoogst genoteerde in het klassement. De leider is de Noord-Ier Jonathan Caldwell met 11-onder par. De 15-jarige amateur Patrick Keeling staat met 9-onder derde in het klassement.

Aydan Verdonk liet voor de tweede keer 71 slagen noteren en is met 2-onder gedeeld 9e. De amateur Ricardo Veldman volgt de twee professionals met 74 en 72 slagen (=2) op de gedeede 20e plaats, hij steeg 10 plekken in het klassement. Nog een amateur en wel Lucas van Duijvenbode kwam tot nu toe met 74 en 77 slagen van de golfbaan en staat met +7 gedeeld 36e.

De professionals Thomas Tsiafitsas en Sigi Reuhman wisten tot nu toe nog niet echt een goede score te maken. De twee staan na twee ronden op +17 en +24.

Lo Romero Open: Mike Toorop leidt!