Opnieuw een goede prestatie van de Nederlander Aydan Verdonk in een toernooi op de European Pro golf Tour, vroeger kennende als de Evolvo Tour. Met 69, 67 en 68 slagen eindigde hij het Roda Open op 12-onder en daarmee werd hij vierde. 

Aydan liet weten op twitter: ” ik maak een 68 vandaag, het spel was weer goed. Ik sla 1 hele slechte bal waardoor ik een dubbel maak. Verder goed gespeeld vandaag. Ik word gedeeld 4e in het algemeen klassement en gedeeld 3e bij de pro’s. 6 februari is mijn volgende wedstrijd¨.

De winnaar werd een oud European Tour speler en wel Bradley Dredge (foto tweede van rechts). De speler uit Wales wist met 67, 66 en opnieuw 66 slagen op 17-onder te eindigen en op twee slagen van zijn landgenoot Jake Hapgood. De 15-jarige amateur Sean Keeling (tweede van links) had opnieuw een goed eindresultaat met een derde plek en 14-onder. 

Davey Porsius klom zes plekken naen een goede eindspurt van 66 slagen. Met 70, 71 en 66 slagen eindigde hij voor het toernooi op 9-onder en de gedeelde zevende plaats.

Kiet van der Weele en Ricardo Veldman werden met 4 en 2-onder 15e en 17e in het toernooi. Sigi Reuhman sloot het toernooi af op +23. 

European Pro Golf Tour: Aydan Verdonk klimt naar derde plek in Spanje

European Pro Golf Tour: Kiet van der Weele beste Nederlander na 1e ronde in Spanje