Edinburgh, VK – 20 januari 2023 – Shot Scope, marktleider op het gebied van geavanceerde GPS, afstandsmeter en shot-trackingtechnologie, heeft vandaag de Shot Scope Academy onthuld, een uniek systeem dat geavanceerde technologie gebruikt.

De trackingproducten van Shot Scope zijn efficiënt en betaalbaar, maar beschikken over indrukwekkende technologie zonder abonnementskosten voor golfers. Met het nieuwe Academy-systeem stelt het technologiebedrijf elke golfer in staat om zijn prestatiegegevens en statistieken rechtstreeks met zijn coach te delen; het perfecte hulpmiddel om de efficiëntie van een les te verbeteren.

“Buiten een speelles hebben golfers nog nooit echt de kans gehad om met hun coaches in contact te komen met zulke nauwkeurige prestatiegegevens. Coaches kunnen nu visueel zien waar een golfer aan moet werken”, zegt Gavin Dear, Chief Commercial Officer, Shot Scope.

“Shot Scope Academy legt spelprestaties op de baan vast en met elk gedocumenteerd schot kunnen golfers en coaches veel voorkomende missers of trends identificeren – een ongelooflijk handig hulpmiddel om de focus te verleggen naar gebieden die hun spel naar een hoger niveau zullen tillen. Golfers hebben nu toegang tot een systeem dat ervoor zorgt dat elke les telt.”

Het nieuwe systeem stelt coaches in staat om uit de eerste hand de resultaten te zien van elke slag op elke hole tijdens de ronde, waardoor ze toegang hebben tot meer dan 100 statistieken over het spel van de golfer, waaronder de gebruikte club, de eindlocatie van de slag en de hole-score. Golfers kunnen eventuele discrepanties uit hun geheugen halen en ervoor zorgen dat al hun gegevens rechtstreeks worden teruggestuurd naar hun coach, voor een optimale spelontwikkeling.

Als onderdeel van de Shot Scope Academy kunnen golfers via instant messaging in contact komen met hun coaches. Coaches kunnen notities achterlaten waarin ze aangeven waar ze goed in zijn en waar ze kunnen verbeteren, terwijl ze realistische doelen en haalbare doelen stellen.

Het belang van communicatie tussen de golfer en de coach is van onschatbare waarde gebleken en Shot Scope heeft een platform gecreëerd waarop deze relaties kunnen gedijen. Met dit nieuwe platform kunnen golfers moeiteloos hun spel volgen in de wetenschap dat hun coach volledig op de hoogte is

Shot Scope-producten voor het volgen van prestaties beginnen vanaf slechts £ 149,99 (H4 Handheld) en zijn exclusief abonnementskosten. Aankopen kunnen door de golfer rechtstreeks worden gedaan op www.shotscope.com, via een aanbevolen winkelier of via hun golfcoach. Golfers en hun coach krijgen gratis en onbeperkt toegang tot het Shot Scope Academy-dashboard.

Ga voor meer informatie naar www.shotscope.com of als u een gebruiker van Shot Scope bent, vraag dan uw golfcoach om zich aan te melden bij Shot Scope Academy om uw lessen vandaag nog te verbeteren!
www.shotscope.com/coaching/academy/