Het rookie-team met Tom Hoge en Sahith Theegala weten de QBE Shootout titel te pakken net voor Ryan Palmer en Charley Hoffman die tweede werden. Harris English en Matt Kuchar, Max Homa en Kevin Kisner eindigden op de derde en vierde plaats.

Sahith Theegala maakte een birdie-putt van 4.5 meter op de laatste hole toen hij en Tom Hoge hun ronde afsloten met een 10-onder 62 in de fourballs en met 34-onder par het eerste rookie-team werden dat de QBE Shootout in 11 jaar won.

Ryan Palmer en Charley Hoffman misten elk een birdie-putt vanaf ongeveer 3 meter op de Tiburon Golf Club, wat een play-off zou hebben afgedwongen. Het duo had na de eerste twee dagen aan de leiding gestaan.

Theegala speelde dit jaar een sterk PGA Tour rookie seizoen waarin hij het Tour Championship bereikte en tot tweemaal de kans had om een toernooi te winnen.

Hoge, die in februari zijn eerste PGA Tour-titel op Pebble Beach won, moest zijn medespeler steunen omdat deze op de eerste hole een spier verrekte aan de linkerkant van zijn zij.

Tegen het einde van de dag zei Theegala dat het beter aanvoelde en dat hij gelukkig vollere swings kon maken.

Palmer’s chip op een steile helling op de par-5 17e hole kwam niet de heuvel op en rolde weer terug naar hem. Hij twijfelde niet chipte hem opnieuw en deze verdween de hole in voor birdie en dat hem en zijn team een deel van de leiding bezorgde.

Harris English en Matt Kuchar, die voor de vierde keer probeerden de QBE Shootout te winnen, eindigden met twee schoten achterstand na een 62 op de laatste dag.
Max Homa en Kevin Kisner hadden een 63 en eindigden daarom als vierde.

De beste LPGA Tour-speler was Nelly Korda, die samenspeelde met Denny McCarthy om met een 62 de vijfde plaats te delen.