Dan Bradbury heeft het Joburg Open in Zuid-Afrika gewonnen. De 23-jarige verzekerde met zijn overwinning in het toernooi ook een plek in de 151e Open dat later in 2023 wordt gespeeld op de Royal Liverpool.

Ook Sami Välimäki en Christiaan Bezuidenhout wisten zich te kwalificeren voor de 151e Open op Royal Liverpool. De twee eindigden op de tweede en derde plaats. De Open Qualifying Series gaat door in het ISPS HANDA Australian Open in Victoria en het Kingston Heath in Zuid-Afrika dat van 1 tot en met 4 december gespeeld wordt.

Darius van Driel eindigde in het Joburg Open op een gedeelde 60e plaats met een eindscore van 1-onder. Voor hem was er nog een cheque van 2715 euro. De winnaar Bradbury ontving een cheque van ruim 1667.000 euro.  

Van Driel blijft in Zuid-Afrika en zal deze week gezelschap krijgen van Joost Luiten die ook op de entreelijst staat van het Investec South African Open Championship dat wordt gespeeld op de
Blair Atholl Golf & Equestrian Estate, Lanseria in Johannesburg.

DP World Tour: Darius van Driel zakt in klassement waar Dan Bradbury leidt!

DP World Tour: Darius van Driel knokt zich terug in het toernooi in Zuid-Afrika!

DP World Tour: Geen goede start van Darius van Driel in Zuid-Afrika