Er zijn nog geen uitschieters in haar score in het Andalucia Costa Del Sol Open De Espana. Anne van Dam staat na drie ronden spelen op de golfbaan van Alferini Golf met 8-onder, 69, 71 en 71 slagen, op de gedeelde 9e plaats. De leider in het klassement, de Zwitserse Morgane Metraux, gaat aan kop met 14-onder.

De amateur, en die flink veel opzien baarde nadat zij na de tweede ronde de leiding nam, de Spaanse Cayetana Fernandez, zakte wat in het klassement na 72 slagen op zaterdag. Met 11-onder staat zij op de vijfde plaats.

De Zweedse Carolina Hedwall de Ierse Leona Maguire delen samen met de amateur Fernandez de vijfde plek.

In het toernooi is geen cut en diegene die laatste staat is de Zwitserse Nobuhle Dlamini met +18.

Ladies Tour: Anne van Dam steady in Spanje en een amateur pakt de leiding

Ladies Tour: Anne van Dam in top 10 in Spanje