Het toernooi wordt over twee ronden gespeeld en Tiger Woods zal opnieuw meedoen met zijn zoon Charley. In het PNC Championship op de Ritz-Carlton Golf Club in Orlando zullen oud winnaar van The Players meedoen naast een familielid.

Woods en zijn zoon Charlie hebben nu bevestigd dat ze zullen deelnemen aan het PNC-kampioenschap van 2023. In de vorige editie en in de laatste ronde ervan wist het duo elf rechte birdies te maken.

Het duo eindigden als zevende bij hun debuut in 2020 voordat ze een indrukwekkende tweede plaats claimden in de wedstrijd van december vorig jaar waar Woods zijn eerste toernooi optreden maakte sinds hij in februari carrière bedreigende verwondingen opliep bij een auto ongeluk.

“Dit is zo’n speciale kans als vader om met mijn zoon te strijden tegen zoveel golf grootheden en hun familieleden. Het wordt een heel speciale week en ik weet dat Charlie en ik het fantastisch zullen hebben.”

Woods zal voor het eerst sinds oktober 2020 een niet al te groot PGA Tour evenement spelen in het Hero World Challenge van 1 tot en met 4 december. Het evenement heeft een beperkt veld in de Bahama’s ter ondersteuning van zijn goede doelen.

De 46-jarige zal vervolgens op 10 december een team vormen met Rory McIlroy in “The Match”, waar ze Jordan Spieth en Justin Thomas ontmoeten in een 12-holes, made-for-tv uitzending om geld in te zamelen voor de hulpverlening door orkaan Ian.