Ze staan beiden rond par na drie ronden van de finale van de Qualifying School in Spanje. De beste 70 spelers kunnen door naar de laatste twee ronden en op dit moment hebben zowel Dario Antonisse als Lars van Meijel (foto) met par en +1 wat slagen teveel. De twee hebben op de vierde dag eagles en of birdies nodig, willen zij aan het toernooi een vervolg geven. Rond de 75 spelers zullen door mogen naar de laatste twee ronden en die staan nu op 2-onder en beter.

De twee komen morgen in actie op de Hills Course.

Simon Forsström zal een voorsprong twee slagen nemen in de vierde ronde van Final Stage Qualifying School na het maken van een briljante zeven onder par (65 slagen) op de Hills Course bij INFINITUM. De Zweed maakte acht birdies en slechts één bogey om halverwege het toernooi naar 15-onder par te gaan en twee slagen voor de Engelsman Daniel Brown en de Deen John Axelsen.

De 33-jarige maakte eerder indruk op de Challenge Tour dit seizoen en eindigde als 42e op de Road to Mallorca Rankings na slechts 11 evenementen te hebben gespeeld en hij mikt nu op een van de DP World Tour kaarten waarbij de top 25 en die gelijk eindigen hun promotie mogen maken.

De Zweed Niklas Lemke staat op de vierde plaats met 12 onder par, terwijl de Engelsman Sam Hutsby een slag meer vijfde is. Het Spaanse duo Alejandro Del Rey en Manuel Elvira delen de zesde plaats samen met de Ier Gary Hurley en de Fransman Joël Stalter op tien onder par.

De vierde ronde begint om 09:00 uur lokale tijd, waarbij Forsström om 09:37 uur naast Axelsen en Hurley op de Lakes Course begint.

Q-School: Dario Antonisse heeft het zwaar en Lars van Meijel onder par

Q-School finale: Dario Antonisse aan kop na 1e ronde in Spanje!