Golfer van het jaar Cameron Smith en winnaar van het Invitational Boston Dustin Johnson zullen strijden in een 48 tellende deelnemersveld in het LIV Golf Invitational Bangkok.

Het evenement zal plaatsvinden van 7 tot en met 9 oktober en is de zesde van het eerste seizoen en vindt voor het eerst plaats in Azië, waarbij ook meerdere grote winnaars als Phil Mickelson, Brooks Koepka, Johnson en Martin Kaymer betrokken zullen zijn.

De enige verandering in de line-up van het evenement deze maand is dat Hideto Tanihara die in de eerste drie toernooien speelde, James Puig vervangt.

“Onze investering in de Asian Tour met The International Series is al begonnen met het creëren van nieuwe kansen in golf”, zegt Greg Norman, CEO en commissaris van LIV Golf.

“Dit toernooi in Thailand is een verder bewijs van de toewijding van LIV Golf om topcompetitie onder de beste golfers ter wereld te presenteren en tegelijkertijd contact te leggen met een nieuw publiek over de hele wereld. De opwinding blijft groeien met elk evenement die wij organiseren”.