De Italiaan Andrea Saracino en de Spanjaard Mario Galiano Aguilar namen na twee ronden in het Castelconturbia Alps Open de leiding. De twee staan op 11-onder par en hebben een voorsprong van één slag op de Engelsman Ben Schmidt en de Oostenrijker Alexander Kop. Gedeeld 5e plaats met 9 onder par, staan twee winnaars van dit seizoen: de Portugees Tomas Guimaraes Bessa en de amateur en Fransman Tom Vaillant.

Nog een typische herfstdag met mooie luchten, koude temperaturen en wat lichte regen tegen het einde van de dag op Golf Club Castelconturbia wist Vince van Veen (foto) de beste Nederlander in het klassement te blijven. Met 69 en 68 slagen (-7) deelt hij de 15e plek. Ook Las Keunen, Koen Kouwenaar en Davey Porsius doen nog goed mee in dit toernooi. De drie delen de 20e, 27e en 34e plaats met 5, 4 en 3-onder par.

Floris de Haas miste helaas de cut na het maken van 75 en 73 slagen.
ALPS Tour: Italiaan Gregorio De Leo leidt Vince van Veen beste Nederlander