De tweede dag van het maakte het toch weer spannend. Scottie Scheffler die op een overwinning aast zal het de volgende twee ronden toch moeilijk krijgen. Xander Schauffele kwam op twee slagen afstand van hem Jon Rahm op zes slagen en regerend FedExcup-kampioen Patrick Cantlay staat gedeeld vierde samen met Sungjae IM. Rory McIlroy kwam op 10 onder na een tweede opeenvolgende ronde van 67 slagen.

Scheffler had een voorsprong van vijf slagen en wist dat zelfs uit te bouwen tot zeven slagen maar tijdens een bewogen vrijdag op East Lake was het Schauffele die de kloof dichte met een indrukwekkende finish van zijn tweede ronde.

De Olympische kampioen volgde back-to-back birdies op de 16e en 17e met een briljante eagle op de par vijf om daarmee een ​​zeven-onder 63 te maken, waardoor hij naar 17-onder ging en binnen twee slagen van Scheffler kwam.

Rory McIlroy bevindt zich op de zevende plaats na een bogey-vrije ronde van 67 slagen, terwijl Max Homa het weekend binnengaat op negen onder.

Scottie Scheffler blijft foutloos in Tour Championship