Met 7 en 6-onder par zijn Daan Huizing en Joost Luiten geëindigd in het D+D Real Czech Masters in Tsjechië. Huizing eindigde net als Luiten zijn ronde met 3-onder maar werd dus de beste Nederlander in het toernooi. Wil Besseling miste eerder de cut. Het toernooi werd naar 54 holes teruggebracht omdat op zaterdag het spelen onmogelijk werd vanwege de hevige regenbuien.

De 32-jarige Duitser Maximilian Kieffer won het toernooi met een eindscore van 16-onder par nadat andere spelers op de laatste dag faalden. Een korte gemiste putt van de Maleisiër Gavin Green bracht hem niet in een play-off maar op de tweede plaats. Het was de dubbel bogey op 14, waar hij een klein watertje vond met zijn afslag, dat hem tevens van eventuele overwinning afhield.

Ook de Belg Thomas Pieters liet een overwinning voorbijgaan door een triple bogey op 11 waar hij zijn tweede slag over de green out-of-bounds zag gaan. De twee bogeys verder in zijn ronde liet hem uiteindelijk op 11-onder op 5 slagen afstand van de winnaar eindigen.

DPWorld Tour: Luiten en Huizing door in Tsjechië